Share with:


ללא גלוטן כשר לפסח

מה צריך?

200 גרם פיסטוקים שלמים
100 גרם אבקת שקדים
120 גרם סוכר
50 גרם חלבונים
לפיזור - לא חובה :
אבקת סוכר

אופן הכנה

1 )קולים את פיסטוקים על מחבת ל5 עד 6 דק ומחלקים את הכמות לשני חלקים שווים

2) חלק אחד טוחנים דק וחלק שני שמים בצד

3)מוסיפים לפיסטוקים הטחונים את אבקת שקדים,סוכר וחלבון

4)מערבבים היטב עד לקבלת תערובת מעט לחה

5)יוצרים כדורים קטנים בגודל של כדור פלאפל ושמים על נייר אפייה , משטחים אותם מעט

6)מניחים פיסטוקים על כל אחד מהם ואופים בתנור שחומם מראש ל 170 מעלות כ 13 דק

7)מוציאים מהתנור ומצננים לחלוטין , מפזרים אבקת סוכר ואפשר להגיש

מתכוןמתכון

מתכון כתוב + סרטון להכנת עוגיות פיסטוקים ושקדים ללא גלוטן_זקלין פדלון
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

446 מתכונים