Share with:


פרווה

אופן הכנה

1 מרגרינה בטעם חמאה
3 ביצים L
קורט מלח
1/4 כוס סוכר
חצי כוס מים
1 אבקת אפיה
5 כוסות קמח
ההכנה –
לערבב הכל ביחד
להוסיף קמח בהדרגה
בצק רך ונעים.
מנוחה שעה ( אפשר לילה במקרר).
לחלק ל-4 את הבצק
לרדד על נייר אפיה מקומח מעט.
עלה דק. לקרוץ צורות עם קורצנים
(אפשר בכוס)
להניח בתבנית לוודא שיש מספר שווה
בין הצורות.
לאפות בתנור שחומם מראש
180 מעלות כ-15 דקות או עד הזהבה.
לקרר הייטב.
למרוח ריבה. ולהניח עוגיה על עוגיה
לפזר אבקת סוכר.
בין הבומים והאזעקות חשוב להרגע

עוגיות עם ריבה_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים
אילנה בוכריסספר המתכונים של
מתכון של

אילנה בוכריס

155 מתכונים