מצרכים למתכון …. 24 מנות
הבצק
קמח לבן – 500 גרם
מרגרינה בטעם חמאה – אריזת נייר (200 גרם)
ניתן להחליף במרגרינה או חמאה
שמנת חמוצה 9% שומן – גביע (200 מ"ל)
למתכון פרווה – כוס מיץ תפוזים
סודה לשתיה – כפית שטוחה
חומץ 5% – כף
המילוי
אגוזי מלך קצוצים דק – כוס
סוכר / סוכר חום – כוס
סוכר וניל – 3 שקיות
דבש – 3 כפיות
מניחים בקערה את כל מצרכי הבצק ולשים עד לקבלת בצק חלק ולא דביק.
מניחים את הבצק במקרר במשך שעה.
מניחים בקערה את כל מצרכי המילוי ומערבבים היטב.
מוציאים את הבצק מהמקרר, מחלקים ל- 3 כדורים ומרדדים כל כדור לצורת עיגול עד לשקיפות הבצק.
חותכים את הבצק המרודד ל- 8 משולשים (כמו פיצה).
בחלקו הרחב של כל משולש מטפטפים כ- 1/3 כפית דבש, מניחים כפית של
תערובת המילוי ומגלגלים.
מניחים נייר אפייה בתבנית ואופים בחום של 170 מעלות במשך כ- 20 דקות.