Share with:


פרווה

אופן הכנה

לבצק :
3/4 כוס סוכר
1 מרגרינה
3 חלמונים
1 א.אפיה
1 סוכר וניל
שליש כוס מים
מעט גרידת לימון
קמח לפי הצורך בערך 3 וחצי כוסות קמח בכוס חד.פעמי חם
קמצוץ גרידת לימון (אופציונלי)
ללוש את כל המצרכים לבצק
עד למרקם נוח לעבודה.
לחלק את הבצק ל 3 כדורים

למילוי מרנג:
להקציף
3 חלבונים
3/4 כוס סוכר
להקציף את החלבונים ולהוסיף את הסוכר בהדרגה כף אחרי כף
לקפל לתוך המרנג
2 כפות פודינק

ההרכבה:
לרדד כל עיגול בצק לעלה דק
למרוח בצורה אחידה שליש מכמות המרנג לגלגל את הבצק המרוח במרנג לרולדה
לחתוך עם סכין משוננת את הבצק המגולגל במרנג לחתיכות בעובי סנטימטר וחצי בערך ולהניח על מגש מרופד בנייר אפיה במרווחים.
לאפות בחום בנוני כ13 דקות בערך או עד להזהבה קלה ביותר

בהצלחה אסתי זוהרץ🫶

עוגיות מרנג שושנים_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים
אסתי זוהר מטבח אותנטיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי זוהר מטבח אותנטי

254 מתכונים