Share with:


פרווה

אופן הכנה

קילו קמח+1 1/2 שקיות אפיה.
1 מרגרינה חתוכה לקוביות קטנות.
1/3 כוס שמן
1 1/4 כוס אוניברסלית סוכר
4 ביצים
4 כפות זרעי אניס
4 כפות שומשום קלוי
3/4 כוס מיץ תפוזים
חצי כפית מלח.

הכנה:
טורפים את מיץ תפוזים עם הביצים, סוכר,מלח,זרעי אניס ושומשום קלוי.
מוסיפים את המרגרינה ומערבבים.

לבסוף מוסיפים את הקמח בהדרגה , ללוש לקבלת בצק אחיד.
מחלקים את הבצק ל 4.

מקמחים משטח עבודה מרדדים עלה דק מאוד חורצים כל העלה עם מזלג.
עם גלגלת משוננת חותכים ריבועים/מלבנים .

לרפד תבנית עם נייר אפיה, להניח את הריבועים לאפות ב 200 מעלות עד להזהבה.
האפיה מהירה, לכן יש להכין כמה תבניות מראש.

בהצלחה!

עוגיות מרוקאיות אלרייף_מתכון של כרמלה שמואל
כרמלה שמואלספר המתכונים של
מתכון של

כרמלה שמואל

60 מתכונים