Share with:


חלבי

אופן הכנה

130 ג חמאה בטמפרטורת החדר
קצת יותר מחצי כוס אבקת סוכר
1 סוכר וניל
2 ורבע כוסות קמח תופח

במיקסר עם וו גיטרה לשים את החמאה מוספים את אבקת הסוכר ממשיכים ללוש עד לאיחוד מוסיפים את הסוכר וניל והקמח וממשכים ללוש(יתכן והבצק יהיה פרורים וזה בסדר!)
מעבירים לשיש נקי ואוספים את הבצק עד לאיחוד ולקבלת בצק נעים ,יוצרים צורה כמו בתמונות(ראו תמונה מצורפת)
מפזרים סוכר חום או לבן על גבי נייר אפיה ומגלגלים את הבצק ככה שידבק סוכר.

עוטפים בנילון נצמד ומכניסים למקרר לחצי שעה מוצאים חותכים ריבועים(לא לחתוך עבה הם תופחים מעט) …מסדרים על תבנית עם נייר אפיה.

אופים על 200 מעלות בין 10 ל20 דקות לשים לב שלא ישרפו!…

עוגיות חמאה מרובעות עם סוכר
עינת חנניהספר המתכונים של
מתכון של

עינת חנניה

148 מתכונים