Share with:


פרווה

אופן הכנה

שרה יוסף – ערוץ המתכונים הרשמי

4 ביצים
1 כוס סוכר
1/4 כפית מלח
3 כפות שמן
4 שקיות סוכר וניל
גרידת לימון או כף קוניאק
3 כוסות קמח
1 אבקת אפיה
1 כפית סודה לשתיה
1 כוס שקדים שלמים
1 כוס אגוזים
1 כוס אגוזי לוז

הכנה
להקציף ביצים שלמות עם מלח סוכר בערך 5 דקות .
לשים בקערה נפרדת קמח,סוכר וניל,אבקת אפיה,סודה לשתיה .
לערבב ולהוסיף את הביצים ולערבב לאט לאט לקבלת בצק .
מתקבל בצק מעט דביק להוסיף את השקדים ולקפל לתוך הבצק.
לחמם תנור 170 מעלות.
להניח בתבנית התנור נייר אפיה .
לחלק את הבצק ל2 ועם ידיים רטובות לעשות כמו כיכר לחם שטוח לשים בינהם נייר אפיה שבמהלך האפיה לא ידבקו .
לאפות חצי שעה בערך עד לקבלת צבע חום לא כהה מדי .
להוציא ולצנן כמה שעות .
לפרוס דק ולהניח על רשת התנור או בתבנית התנור על נייר אפיה. ולאפות על 120 מעלות 20 דקות לייבוש (אם על תבנית התנור אחרי 10 דקות להפוך את העוגיות )

עוגיות ביסקוטים_מתכון של שרה יוסף
שרה יוסףספר המתכונים של
מתכון של

שרה יוסף

121 מתכונים