Share with:


פרווה

אופן הכנה

250 גרם בוטנים קלויים מהקליפה טחונים דק מאוד
50 גר בוטנים גרוסים גס
5 חלבונים
2 כוסות סוכר
קורט מלח
1 סוכר וניל

הכנה :
להקציף טוב את החלבונים עם הסוכר וסוכר וניל לקצף קשה להוסיף את הבוטנים הטחונים דק בעטיפה בזהירות לזלף במנגטים בשקית זילוף וסנטר בנוני לשים מעל את הבוטנים הגרוסים גס לאפות ב170 מעלות כ1/2 שעה או עד שמקבל צבע

עוגיות בוטנים עם מרנג
הלנה בן-חמוספר המתכונים של
מתכון של

הלנה בן-חמו

125 מתכונים