Share with:


פרווה

אופן הכנה

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487

אתם חייבים לנסות להכין אותה
הריח והטעם משגע

ביסקוטי לימון

3 כוסות קמח
כוס סוכר
קורט מלח
100 גרם מחמאה
ביצה
כפית אבקת אפיה
רבע כוס מיץ לימון
גרידת לימון
מעט ווניל
מעט ת. שקדים ממש טיפה אחת.

להקציף את המחמאה והסוכר עד שתקבלו קרם חלק בהיר
להוסיף מיץ לימון ביצה ווניל תמצית שקדים גרידת לימון,
לערבל הכל ולהוסיף את הקמח בהדרגה ואת אבקת אפיה בסוף.
להכניס לקערה למקרר למשך לילה שלם.
למחרת לגלגל כדורים
לטבול באבקת סוכר
לאפות בחום של 170 מעלות 10-12 דק
לכבות תנור, לפתוח דלת, להשאיר אותן עוד 5 דקות.

עוגיה איטלקית קטנה מטורפת_מתכון של המטבח של תכלת
המטבח של תכלתספר המתכונים של
מתכון של

המטבח של תכלת

128 מתכונים