Share with:


חלבי

אופן הכנה

7 ביצים גדולות מפרידה את החלמון והחלבון מקציפה את החלבון ומוספים 7 כפות סוכר רגיל לקצף אחיד ומוסיפה את החלמונים ולאט לאט מוסיפה 7 כפות שמן רגיל 2 אפיה ו7 כפות מלאות קמח לא מפסיקה להקציף את שמקבלת מרקם חלר אפשר להכין את המרקם הזה כמו שמחולק בתמונה 3 תבניות ארוכות ואחת מרובעת בנונית או לאחת גדולה מחממת תנור ל180 מעלות העוגה מוכנה שהקסם יוצא נקי מכינה את הקרם 1/2 קילו גבינה לבנה 2 שמנת של פעם ו2 פודינג וניל וגרידת לימון לפי הטעם ולהקציף לקם חלק כשהעוגה יוצאת מהתנור לקרר ולמרוח את הקרם על העוגה כשהיא קרה ואפשר להוסיף על הקרם גבינה ביסקויטים מפוררים או מלית אוכמניות בהצלחה מכול הלב