Share with:


חלבי

אופן הכנה

החומרים:
1 כוס קמח
1 כוס קקאו
1 כוס שקד לבן טחון
1 א. אפייה
250 גרם גבינה לבנה
4 ביצים
1/2 כוס שמן ועוד 1 כף שמן
1 ורבע כוס סוכר.

לבסיס העוגה

תבנית 24. כוס וחצי עוגיות אוראו בטעם שוקולד טחון.מעליו. יש לרסס ( מתרסיס שמן) פעמיים. 10 חטיפי קרמבו בטעם וניל.ציפויי: 200 גרם שוקולד מריר מומס עם 1 שמנת מתוקה.

הכנה:
מעל הבסיס( ביסקוויט אוראו) יש להניח קרמבו כולל הבסיס מסביב לתבנית ו1 באמצע.

להכנת בלילת השוקולד:
להקציף ביצים בשלמותם לקצף תפוח ובהיר. להוסיף סוכר ושמן ולהמשיך להקציף. בתנועת קיפול להוסיף גבינה ושאר החומרים היבשים לתערובת אחידה. לשפוך את בלילת השוקולד מעל הקרמבואים כך שהבלילה תכסה אותם. אפייה בטמפרטורה של 175. עד לקיסם מעט דביק.לקרר. ולצפות את העוגה בגאנש.

קישוט כיד הדמיון

עוגה שוקולדית במילוי חטיפי קרמבו על תחתית עוגיות אוריאו בציפוי גאנש שוקולד בחושה
אורנה ועלניספר המתכונים של
מתכון של

אורנה ועלני

359 מתכונים