Share with:


פרווה

אופן הכנה

קילו קמח לבן
50 גרם שמרים יבשים
6 כפות גדושות סוכר חום, אפשר גם לבן.
620 מל מים קרים
כפית מלח

לשים במיקסר קמח, שמרים, סוכר. לערבב היטב, להוסיף בהדרגה מים ולקראת הסוף מלח.

להתפיח חצי שעה, תופח מעולה. אני הכנתי הבצק בבוקר ולאחר ההתפחה הכנסתי למקרר. בערב הוצאתי מהמקרר, נתתי מנוחה בטמפרטורת החדר כחצי שעה. חילקתי לכדורים והנחתי על מגש משומן, כיסיתי בניילון ונתתי התפחה קלילה של כ 20 דקות. יוצרים עיגול כמו בייגלה ושמים לשמן הרותח כ 3-4 דקות מכל צד ולהניח על נייר סופג. טבילה רצינית בסוכר

בתאבון😋בהצלחה 💖לבשל מהמטבח של מומי, באהבה

ספינג'_מתכון של טלי כהן שטרלינג – מאסטר מתכונים
טלי כהן שטרלינגספר המתכונים של
מתכון של

טלי כהן שטרלינג

51 מתכונים