Share with:


צמחוני טבעוני כשר לפסח פרווה

אופן הכנה

סלט מיליון הדולר עשיר בטעמים ובערכים תזונתיים – סלט עשבי תיבול עם רימונים, חמוציות, צימוקים, אגוזי מלך ושקדים

פטרוזיליה – צרור (114 גרם), שטופה וקצוצה.
שמיר – צרור (80 גרם), שטוף וקצוץ.
כוסברה – צרור (92 גרם), שטופה וקצוצה.
נענע – צרור (138 גרם), שטופה וקצוצה.
סלרי – כרפס – 4 גבעולים – סה"כ (180 גרם), שטוף וקצוץ.
שקדים – 10 יחידות – סה"כ (10 גרם)
אגוזי מלך – 1/2 כוס – סה"כ (45 גרם), או פקאנים.
רימון – כוס (200 גרם)
חמוציות – 1/2 כוס – סה"כ (68 גרם)
צימוקים – 6 כפות – סה"כ (126 גרם)

לתיבול:
מיץ לימון – יחידה (30 מ"ל), לפי הטעם.
שמן שומשום – 4 כפות – סה"כ (40 מ"ל), לפי הטעם.
סוכר – כפית שטוחה (5 גרם), לפי הטעם.
מלח – 1/3 כפית שטוחה, לפי הטעם.
פלפל שחור – 1/3 כפית שטוחה, לפי הטעם.

הכנה:
1. לערבב את כל המצרכים בקערה (חוץ ממצרכי התיבול).
2. לתבל במיץ לימון סחוט, שמן שומשום, סוכר, מלח ופלפל שחור לפי הטעם.

ניתן לתבל גם ברוטב חמוץ מתוק:
3 כפות דבש
2 כפות חומץ תפוחים או רגיל, קורט מלח לפי הטעם וקורט פלפל שחור לפי הטעם

סלט עשבי תיבול עשיר
מרינה צ'א'רונובספר המתכונים של
מתכון של

מרינה צ'א'רונוב

68 מתכונים