Share with:


חלבי

אופן הכנה

להרתיח 3 תפוחי אדמה ,3 בטטה ולמעוך לפירה להוסיף: מלח פלפל שחור .לעלים : כוס מים ,כוס קמח,ומלח.לערבב היטב ללא גושים ואף לסנן..(ממליצה להכפיל כמויות ) לחמם מחבת עם כפית שמן ולנגב עם ניר סופג .אין צורך בשימון יותר.ליצוק על מחבת חמה מהבלילה ולטלטל את המחבת עד שכל הפנים יתכסה ..לחכות כדקה ולהוציא. למלא במילוי ולשים מעל פרוסת גבינה בולגרית לסגור בצדדים ולצפות בביצה ופירורי לחם.(לא בשמן עמוק ) שף חיים אוחנה.בתאבון ❤

סיגר ממולא בבטטה וגבינה ❤_מתכון של ירדנה ג'נאח
ירדנה ג'נאחספר המתכונים של
מתכון של

ירדנה ג'נאח

775 מתכונים