500 גרם דג לוקוס / מוסר/ בס
נסיכת הנילוס( כל דג טרי לבן. אפשר לערבב )
להשרות במים וחומץ . לשטוף הייטב
ו לטחון גס.
1 בצל בנוני מגורד
צרור כוסברה
צרור פטרוזיליה
10 שיני שום כתושות
תבלינים –
מלח. פלפל שחור. כף פפריקה מתוקה
לסגירת העלים-
1/3 כוס קמח
5 כפות מים
מערבבים ביחד( מכינים דבק)
20 עלי סיגר ( או 10 חצויים לשניים)
שמן לטיגון.
ההכנה-
בקערה מערבבים את כל המרכיבים.
מוסיפים תבלינים.
לוקחים עלי סיגר ( אני השתמשתי בשלם)
מניחים לארוך 2 כפות מהמלית,
סוגרים את הצדדים ומגלגלים לסיגר
מברישים את הקצה עם הדבק.
מכינים את כל הסיגרים.
מניחים במגש ,עוטפים בנייר כסף
ומניחים במקרר(עדיף לפחות שעתיים)
מחממים שמן עמוק ומטגנים, עד להזהבה.
מגישים חם עם אריסה חריפה
סלט ירקות , טחינה.