Share with:


בשרי

אופן הכנה

שיבואו עלינו לטובה ולברכה💗
בשר מספר 8
אני הכנתי 3 קילו בשר
להרתיח עם עלי דפנה ופלפל אנגלי
(או פלפל שחור גרוס גס)
עד שיתרכך היטב.
לא לזרוק את המים של הבשר.
לקרר טוב ולטחון עם הרבה
שום . פלפל שודניה ( חריף אדום יבש)
להוסיף מלח . פלפל שחור. כמון
פפריקה מתוקה/ חריפה
לפי הטעם. כשמערבבים את
הבשר עם התבלינים להוסיף מעט מהמים
כדי לאחד את הבשר

עלי סיגר אני מזמינה
אפשר של הסופר
כל עלה לחתוך ל-2
למלא ולהדביק עם מים וקמח.
אני מפרידה בין השכבות עם נייר אפיה
ככה מוציאה כל פעם נגלה
לטיגון.
לשמור במקפיא
להפשיר ולטגן.
כמובן שאפשר להכין כמות יותר קטנה.

בהצלחה וחג שמח🌹🌹🌹🌹

סיגרים עם בשר_מתכון של אילנה בוכריס
אילנה בוכריסספר המתכונים של
מתכון של

אילנה בוכריס

43 מתכונים