Share with:


פרווה

אופן הכנה

מצרכים:
חבילת עלי סיגר מרובעים
או עגולים חתוכים לחצי
מצרכים למילוי:
2.5 כוסות שקדים טחונים
1/2 כוס קוקוס/שקדים טחונים
10 כפות סירופ
(מתכון לסירופ למטה👇 )
1 שקית סוכר וניל
טיפונת מי זהר
רבע כפית גרידת לימון
מעט חלבון ביצה לפי הצורך
מערבבים את כל מרכיבי המילוי ואם יש צורך מוסיפים מעט מחלבון ביצה עד להתגבשות

אופן הכנה:
חותכים ריבוע בצק לעלי סיגר
לארבעה משולשים ממלאים ממילוי מגלגלים לסיגר
מדביקים עם דבק מקמח ומים
*מטגנים בשמן עמוק
*טובלים בסירופ סוכר
*מקשטים בצדדים בקוקוס קלוי שקדים גרוסים.או פסטוק קצוץ
לסירופ סוכר :
בתוך סיר עמוק וצר שמים
3 כוסות סוכר
2 כוסות מים
חצי כפית מיץ לימון
מרתיחים הכל על אש גבוהה
כ 15 דקות בערך או עד לסמיכות

באהבה אסתי ❤️

סיגרים בדבש 🍯_מתכון של אסתי זוהרץ – מאסטר מתכונים
אסתיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי

135 מתכונים