Share with:


צמחוני

אופן הכנה

המתכון⬇️
2 כוסות אורז לסושי
2 כוסות מים קרים
¾ כוס חומץ אורז
4 וחצי כפות סוכר
½ כף מלח
אצות

אופן ההכנה:
שוטפים היטב את האורז במים, עד שהמים יוצאים נקיים לגמרי.
בסיר, מרתיחים את המים הקרים והאורז ומנמיכים את הלהבה.
מבשלים במשך 20 דקות, מורידים מהאש ומשאירים את המכסה סגור ל-20 דקות נוספות. בינתיים, מערבבים היטב את החומץ עם הסוכר והמלח.
מעבירים את האורז לקערה ויוצקים אליו בהדרגה, את תערובת החומץ תוך כדי ערבוב .
מתחילים להרכיב את הסושי. מניחים אצה על המכשיר ומרפדים אותה בשכבת אורז. מוסיפים את התוספות שאתם בוחרים. אני שמתי, בטטה שנאפתה, אבוקדו, טונה שצרבתי, סלמון. מהדקים את הרול.
בעזרת סכין רטובה פורסים את הרול, לפי הסימונים.
בהצלחה ובתאבון💖

לבשל מהמטבח של מומי, באהבה

מתכוןמתכון

סושי _מתכון של טלי כהן שטרלינג – מאסטר מתכונים
טלי כהןספר המתכונים של
מתכון של

טלי כהן

83 מתכונים