חומרים.
4 בצים מופרדות.
חצי כוס סוכר.
2 שקיות סוכר וניל.
חצי כוס שמן.
2 כפות אבקת אפיה.
כוס וחצי קמח.
אופן ההכנה.
להקציף חלבונים עים הסוכר.
לקצף לבן.להוסיף את החלמונים עים השמן. להמשיך להקציף.
ובעדינות לשים את הקמח ואבקת אפיה בצורת קיפול.
לשמן תבניות אישיות לשים בתבניות.
לאפות בחום170.ולקרר.
לסירופ.
3 כוסות סוכר.
כוס וחצי מיים.
כוס רום.
להרתיח את הסוכר עים המים עד שהסוכר נמס.לכבות ולהוסיף את כוס הרום .
להכנוס את הסברינה לתוך סיר הסירופ לכמה שניות להוציא ולזלף מעל קצפת או שמנת מתוקה.
אפשר לחתוך מעל כמו כיפה לזלף קצפת ולהחזיר מעל את הכיפה.
אפשר לעטר מעל בריבה או דובדבן.