Share with:


חלבי

אופן הכנה

לבצק:
6 ביצים
3/4 כוס סוכר
1 כף ברנדי/ רום
1 כוס קמח
6 כפות סולת
3/4 שקית אבקת אפיה

לסירופ:
3 כוסות מים
1 כוס סוכר
1/2 כוס רום אמיתי

לקצפת:
2 שמנת מתוקה
2 כפות אבקת סוכר

מערבבים את החומרים היבשים לבצק.
מפרידים את הביצים, מקציפים את החלבונים עם הסוכר בהדרגה לקצף יציב. מבליעים את החלבונים והחומרים היבשים בהדרגה ומערבבים בעדינות.
180 מעלות .
בסיר קטן מבשלים את הרוטב ומצננים.
להקציף את הקצפת עם אבקת הסוכר.
כשהסברינות יוצאות חמות מהתנור לשפוך עליהן את הרוטב לחכות שיתקררו ולשים את הקצפת …

סברינה מיוחדת סברינה עם סולת
הלנה בן-חמוספר המתכונים של
מתכון של

הלנה בן-חמו

125 מתכונים