Share with:


חלבי

אופן הכנה

לבשל מהמטבח של מומי, באהבה💖

עוגות קראנץ' שמרים, עם מגוון מילויים. שוקולד השחר, חלבה, לוז, שבבי קוקוס, שוקולד צ'יפס ועוד

המתכון⬇️ חלבי.
קילו קמח
40 גרם שמרים יבשים אפשר גם 50, לא להיבהל, זו לא טעות.
170 גרם סוכר, 200 גרם חמאה, 2 ביצים L.
380 מל חלב, 3 כפיות תמצית וניל.
ללוש את כל החומרים יחד, להניח להתפחה כחצי שעה, ליצור רולדות ולמלא. אני מילאתי בחלבה, לוז, שוקולד השחר ושבבי קוקוס ושוקולד צ'יפס. מצ"ב תמונה.
לאפות בתנור שחומם מראש 170 מעלות כ 40 דקות עם השגחה שלא יישרף. להוציא העוגות לצנן. בינתיים להכין סירופ כוס סוכר, כוס מים, גרידת לימון, להביא לרתיחה ולהנמיך האש…כשהעוגה מתקררת מעט, למזוג מעל העוגות את הסירופ.
מקילו קמח יצאו לי 4 עוגות, תבנית אינגליש קייק. אפשר להשתמש בחצי כמות ולהכין 2 בלבד.
בהצלחה ובתאבון 💖
לבשל מהמטבח של מומי, באהבה💖

מתכוןמתכון

מתכון כתוב + סרטון להכנת עוגות קראנץ' שמרים, עם מגוון מילויים_מתכון של טלי כהן שטרלינג
טלי כהן שטרלינגספר המתכונים של
מתכון של

טלי כהן שטרלינג

37 מתכונים