Share with:


פרווה

אופן הכנה

https://www.facebook.com/photo.digi.tali/videos/3453254098091467/

לבשל מהמטבח של מומי, באהבה💖

המתכון באהבה גדולה💖בהשראת קרין הגדולה
בקערה שמים 200 גרם חלבון, אני ממש הקפדתי על המשקל. יצא לי 5 וחצי ביצים בערך גודל לארג'.
ו-400 גרם סוכר. מערבבים לאיחוד.
בסיר קטן, מרתיחים מים בגובה 2 אצבעות.
חשוב שהמים לא יגעו בתחתית הקערה.
מניחים על הסיר עם המים הרותחים, את הקערה עם החלמונים והסוכר (עמידה לחום) ומערבבים קלות את העיסה, לא לבחוש, לא להקציף. לאט לאט עם מקצף ידני לערבב. מידי פעם לקחת בין האצבעות נגיעה מהעיסה ולבדוק שהסוכר נמס. ממש תוודאו שלא נשאר סוכר בקרקעית הקערה. להמשיך לערבב עד שהסוכר נמס ונעלם. סבלנות, ישתלם לכם.
מעבירים למיקסר את תוכן הקערה, מבלי לנקות מהתחתית והדפנות את הקצף שנותר.
מקציפים כ 10 דקות. מוציאים את אביזר ההקצפה, טובלים במרנג, מרימים לאט והופכים. אם יש שפיץ, המרנג מוכן.
מניחים נייר אפייה על תבנית הפוכה, כך יש מקום רחב יותר לזילוף.
אני לקחתי חצי מהכמות והוספתי 3 טיפות צבע מאכל. קיפלתי בעדינות עד שקיבלתי את מרקם הגוון שרציתי והכנסתי לשקית זילוף.
את יתרת המענג, שמתי בשקית זילוף נוספת.
מכינים את הנשיקות, תוכלו לראות דוגמאות ורעיונות בסרטון שצירפתי ואף ברשת. הוספתי סוכריות צבעוניות להפוך את הנשיקה לחגיגית, הרי זו הפעם הראשונה שאני מכינה מרנג. מכניסים לתנור שחומם ל 80 מעלות למשך כ 4 שעות. שמתי את כל 3 התבניות ביחד.
בהצלחה ובתאבון💖
הכנתם גם? שתפו אותי פה⬇️


לבשל מהמטבח של מומי, באהבה💖

מתכוןמתכון

מתכון כתוב + סרטון להכנת מרנג שווייצרי, נשיקות_מתכון של טלי כהן שטרלינג
טלי כהן שטרלינגספר המתכונים של
מתכון של

טלי כהן שטרלינג

37 מתכונים