Share with:


פרווה

אופן הכנה

מג'דרה...מתאים גם למי שהפרוטה אינה בכיסו..מזון בריא, משביע ואינו יקר. נהוג במיוחד בתקופה הזו... בין המיצרים. מבחינתי... אפשר לאכול כל השנה !!!מתילי 🌿💥💥💥 מתכון... 💥💥💥לברור 1 כוס עדשים חומות ולוודא שאין אבנים... לשטוף היטב לכסות בהרבה מים ולהרתיח. (סיר פתוח).כשמגיע לרתיחה... להנמיך את האש בדיוק ל-20 דקות. (חצי בישול)לשטוף ולסנן. להניח בצד על המסננת. בסיר (רצוי סיר עם ציפוי)...מעט שמן קנולה...2 כוסות אורז פרסי קלאסיולהוסיף את העדשים... לתבל... על כל כוס אורז... 1 כפית גדושה מלחמעט פלפל שחור (שלא ייצא תבשיל אפור) ומעט פפריקה מתוקה בשביל הצבע . לערבב... ולהוסיף מים רותחים מקומקום...על כל כוס אורז... 1.5 כוסות מים.להביא לרתיחה... לכסות...להנמיך את הא לעשרים דקות בדיוק. לא לפתוח !!!לא לבחוש !!!לא כלום. ..כאשר עברו 20 הדקות לכבות ולהשאיר בסיר הסגור לפחות עוד 10 דקות. בינתיים לטגן הרבה הרבה בצל לבן בשמן קנולה...כשהתבשיל מוכן לשפוך את הבצל מעל עם השמן.. ולערבב. בהצלחה ובתאבון 🌿 אני אישית אוהבת מ'גדרה עם גבינה לבנה / יוגורט / טחינה. סוףףףףףףףף 😀

Posted by ‎תילי טובה‎ on Sunday, July 12, 2020

מתאים גם למי שהפרוטה אינה בכיסו..
מזון בריא, משביע ואינו יקר.

נהוג במיוחד בתקופה הזו… בין המיצרים.

מבחינתי… אפשר לאכול כל השנה !!!
מתילי 🌿

💥💥💥 מתכון… 💥💥💥

לברור 1 כוס עדשים חומות ולוודא שאין אבנים… לשטוף היטב לכסות בהרבה מים ולהרתיח. (סיר פתוח).
כשמגיע לרתיחה… להנמיך את האש בדיוק ל-20 דקות. (חצי בישול)
לשטוף ולסנן. להניח בצד על המסננת.

בסיר (רצוי סיר עם ציפוי)…
מעט שמן קנולה…
2 כוסות אורז פרסי קלאסי
ולהוסיף את העדשים…
לתבל…
על כל כוס אורז… 1 כפית גדושה מלח
מעט פלפל שחור (שלא ייצא תבשיל אפור) ומעט פפריקה מתוקה בשביל הצבע .

לערבב… ולהוסיף מים רותחים מקומקום…

על כל כוס אורז… 1.5 כוסות מים.

להביא לרתיחה… לכסות…
להנמיך את הא לעשרים דקות בדיוק.

לא לפתוח !!!
לא לבחוש !!!
לא כלום. ..

כאשר עברו 20 הדקות לכבות ולהשאיר בסיר הסגור לפחות עוד 10 דקות.

בינתיים לטגן הרבה הרבה בצל לבן בשמן קנולה…
כשהתבשיל מוכן לשפוך את הבצל מעל עם השמן.. ולערבב.

בהצלחה ובתאבון 🌿

מתכוןמתכון

מתכון כתוב + סרטון להכנת מג'דרה_מתכון של תילי טובה
תילי טובהספר המתכונים של
מתכון של

תילי טובה

59 מתכונים