Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

מצרכים
2 כוסות אפונה יבשה
1 בצל קצוץ
1 גמבה קצוצה
צרור פטרוזיליה קצוצה
1 ביצה
8 כפות פירורי לחם
כף מרק עוף
כף מחק בצל
חצי כפית פלפל שחור גרוס
רבע כפית אגוז מוסקט

לציפוי
קמח
ביצה טרופה

אופן ההכנה
מבשלים את האפונה עד להתרככות.
מסננים וטוחנים.
מטגנים את הבצל עד להזהבה ומוסיפים לאפונה.
מטגנים את הגמבה עד להזהבה וגם מוסיפים.
ומוסיפים את כל השאר ( תבלינים, פטרוזיליה ביצה ופירורי לחם ומערבבים היטב עם הידיים עד לאיחוד מעבירים למקרר לכמה שעות .
יוצרים כדורים ועושים צורה של גלגל אבל כל צורה אפשרי.
מכניסים למקפיא לחצי שעה.
מגלגלים בקמח וטובלים בביצה מטגנים בשמן בחצי הגובה מצד לצד עד להזהבה בתאבון 😋😋😋.

מתכוןמתכון

מתכון כתוב + סרטון להכנת לביבות אפונה_מתכון של זקלין פדלון – מאסטר מתכונים
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

465 מתכונים