Share with:


פרווה

אופן הכנה

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487

להכין בצק:
5 ביצים לארג'
כוס שמן – כוס אוניבסלית 180cc
כוס סוכר -כנל
שקית אבקת אפיה
כף גדושה גרידת תפוז דקה מאוד
שקית סוכר וניל
חצי כוס מים פושרים.
להקציף הכל במיקסר, ולהתחיל להוסיף קמח לאט לאט
ועד 4.5 כוסות בלבד אולי פחות.
הבצק צריך להיות רך מאוד מעט דביק.
לעטוף את הבצק להניח במקום חמים למשך חצי שעה.
להכין סירופ:
קילו סוכר
2 כוסות מים
כוס מיץ תפוזים
5-6 חוטי זעפרן
לערבב, לבשל על אש גבוהה עד לרתיחה,
להנמיך ולהמשיך לבשל 20 דקות על אש נמוכה.
לכבות, להוסיף כף מיץ לימון.
לשמן משטח עבודה, לרדד את הבצק לעובי 1 ס"מ
לקרוץ עיגולים, לקרוץ באמצע חור עם פקק או קורצן באמצע.
לרסס מעל שמן, לכסות 15 דקות.
ולהתחיל לטגן.
לאחר הטיגון להספיג את השמן לטבול בסירופ
אפשר לעטר עם קוקוס.

מי שמתקשה ישנו הסבר  – בסרטון המצורף !