Share with:


בשרי

אופן הכנה

: ניתן להשתמש בחלקי עוף,בשר מספר 8 ,או כל בשר שאוהבים .לטגן 2 בצלים גדולים עד להשחמה ולהוסיף חתיכות סטיק פרגית כ8 חתיכות ולטגן עד להזהבה.ולהניח בצד.4 – תפוחי אדמה קלופים חתוכים לפרוסות בעובי אצבע ולטגן במעט שמן עד להזהבה קלה.להרתיח חבילה ספגטי מספר 8 לפי הואות יצרן ולסנן .הרכבת החמין : לשים בקערה גדולה את הספגטי יחד עם : כף מלח,כף פפריקה מתוקה או חריפה ,חצי כפית פלפל שחור,1 כפית בהרט,5 כפות סילאן ,5 שיני שום שלמים,רבע כוס שמן זית , וכוס מים.לערבב היטב ולשפוך מעל את הפרגית והבצל שטיגנו מראש .לשפוך את הכל לסיר ג'חנון מספר 24,26 עם תחתית עגולה של ניר אפיה.סידור בסיר : בתחתית לסדר את התפוחי אדמה ,1 בטטה ולא חובה אך זה מוסיף .לשפוך מעל את כל המרכיבים לתוך הסיר לשפוך בנדיבות שמן זית ולכסות בניר אפיה.לסגור את הסיר ולהכניס לתנור על 110 מעלות כ8-10 שעות

מתכון כתוב + סרטון להכנת חמין ספגטי פרגית_מתכון של ירדנה ג'נאח
ירדנה ג'נאחספר המתכונים של
מתכון של

ירדנה ג'נאח

774 מתכונים