Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

דג בקלה צעיר והוצאת העצם המרכזית (אידרה ). לפזר על הבקלה : מלח ולימון לשעה .לשטוף היטב ולהוציא לו את העצם המרכזית אידרה .לשטוף היטב .בכלי רחב ושטוח לקצוץ : חמי צרור פטרוזילה , חצי צרור כוסברה , 10 שיני שום כתושים , מלח , כורכום , פלפל שחור ותבלין לדג . לערבב ולצפות את הדג בתיבול .לצפות בקמח ולטגן .(עדיפות שלי היא להשאיר את הדג למספר שעות או לילה במקרר לתפיסת טעמים )

פורסם על ידי ‏ירדנה ג'נאח‏ ב- יום רביעי, 20 במאי 2020

לפזר על הבקלה מלח ולימון לשעה .
לשטוף היטב ולהוציא לו את העצם המרכזית אידרה .
לשטוף היטב .
בכלי רחב ושטוח לקצוץ :
חצי צרור פטרוזילה ,
חצי צרור כוסברה ,
10 שיני שום כתושים ,
מלח ,
כורכום ,
פלפל שחור
תבלין לדג .

לערבב ולצפות את הדג בתיבול .
לצפות בקמח ולטגן .(עדיפות שלי היא להשאיר את הדג למספר שעות או לילה במקרר לתפיסת טעמים )

מתכוןמתכון

מתכון כתוב + סרטון להכנת דג בקלה צעיר מטוגן
ירדנה ג'נאחספר המתכונים של
מתכון של

ירדנה ג'נאח

684 מתכונים