Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

פורסם על ידי ‏אביבה ממן‏ ב- יום שלישי, 12 בפברואר 2019

הצטרפו לקבוצת המתכונים שלי : המטבח של מאמא אביבה
https://www.facebook.com/groups/2307696279475175/

קל ופשוט, ומשדרג כל כריך, או תבשיל, תכינו זה פשוט☺️

חצי קילו פלפל יבש מתוק
100 גר פלפל חריף יבש (מי שלא רוצה חריף שתוותר על הפלפל חריף) , שני סוגי הפלפלים מושרים במים קרים ל8 שעות
מסננים מוסיפים 2 ראשי שום קלופים וטוחנים.

מתבלים
מלח
כמון לפי הטעם
שמן עד לריכוך הפלפלים (שיהיה רך ונעים).

אין צורך בבישול באריסה הזאת❤

מחלקים למנות ומקפיאים. בהצלחה

מתכוןמתכון

מתכון כתוב + סרטון להכנת אריסה ביתית אסלית_אביבה ממן
אביבה ממןספר המתכונים של
מתכון של

אביבה ממן

22 מתכונים