לרכיבים
200 גרם קמח כוסמין מנופה
200 קמח תפוחי אדמה
600 גרם קמח לבן מנופה
2.1/2 כפות שמרים יבשים
1/2 כוס סוכר
ביצה
2 כוסות מיץ תפוזים
1/2 כוס מים פושרים
כף גרד תפוז
תמצית ווניל
למילוי
ממרח תמרים
קינמון
נוטלה
אגוזים קלויים
קצוצים גס
לסירופ
1.1/2 כוסות סוכר
כוס מים
1/4 לימון
להכנת הסרופ
מרתיחים ומבשלים מספר דקות
הכנה
מעבירים את הרכיבים למיקסר מערבבים
לשים. ומתפיחים. כ-30-40 דקות
לוקחים גוש ומרדדים על משטח מעט מקומח
מורחים מן המלית מפזרים קינמון ומגלגלים לצורה שרוצים
מניחים בתבנית אפיה מרופדת להתפחה שניה
כ-15-20 דקות מברישים ביצה ומעבירים לתנור
תנור שחומם 180 מעלות להזהבה יפה
ברגע שיוצאים מהתנור מברישים בסירופ מספר פעמים
שתפו מתכון קטלני