Share with:


פרווה

אופן הכנה

פורסם על ידי ‏ג'וליאנה רומני חכמון‏ ב- יום חמישי, 25 ביוני 2020

לרכיבים
200 גרם קמח כוסמין מנופה
200 קמח תפוחי אדמה
600 גרם קמח לבן מנופה
2.1/2 כפות שמרים יבשים
1/2 כוס סוכר
ביצה
2 כוסות מיץ תפוזים
1/2 כוס מים פושרים
כף גרד תפוז
תמצית ווניל

למילוי
ממרח תמרים
קינמון
נוטלה
אגוזים קלויים
קצוצים גס

לסירופ
1.1/2 כוסות סוכר
כוס מים
1/4 לימון

להכנת הסרופ
מרתיחים ומבשלים מספר דקות

הכנה
מעבירים את הרכיבים למיקסר מערבבים
לשים. ומתפיחים. כ-30-40 דקות
לוקחים גוש ומרדדים על משטח מעט מקומח
מורחים מן המלית מפזרים קינמון ומגלגלים לצורה שרוצים
מניחים בתבנית אפיה מרופדת להתפחה שניה
כ-15-20 דקות מברישים ביצה ומעבירים לתנור
תנור שחומם 180 מעלות להזהבה יפה
ברגע שיוצאים מהתנור מברישים בסירופ מספר פעמים

שתפו מתכון קטלני

מתכוןמתכון

מתכון כתוב + סרטון המחשה  להכנת בייגלה ממכר_ג'וליאנה רומני חכמון
ג'וליאנה רומני חכמוןספר המתכונים של
מתכון של

ג'וליאנה רומני חכמון

59 מתכונים