Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

המתכון:

2 כוסות עדשים כתומות,
לברור ולשטוף היטב לבשל במים רתיחה אחת לשטוף ולסנן (או לחילופין להשרות ללילה לשטוף ולסנן).

בסיר יש לשים שמן (כ 6 כפות) ולהוסיף 5 שיני שום קצוצים (על להבה קטנה) עד לריכוך (לא להשחים)
להוסיף את העדשים ולערבב להוסיף כ-8-10 כוסות מים רותחים להוסיף 1 כף גדושה של מרק עוף, פלפל שחור, מלח (באם חסר) וכמון
להביא לרתיחה (לטעום טעמים ולשפר) לבשל על אש בינונית ולערבב מידי פעם שלא יהיו גושים (אם המרק סמיך מדי מוסיפים עוד קצת מים חמים)
להוסיף חופן של איטריות קטנות.
להמשיך לערבב ולבשל על אש בינונית.
לקראת הסוף יש להוסיף לימון סחוט.

מרק עדשים כתומות_מתכון של עדינה בטש
עדינה בטש - Adina Batashספר המתכונים של
מתכון של

עדינה בטש - Adina Batash

90 מתכונים