Share with:


פרווה

אופן הכנה

מרכיבים
3 חלבונים
1 כוס סוכר אפשר 3/4
1 כוס אגוזים טחונים דק
קורט מלח
1/4 כפית מיץ לימון

אופן ההכנה
לשים בקערה חלבונים עם כוס סוכר ולהכניס על הגז בהן מארי 10 דקות בערך שימס .
להעביר למיקמק ולהקציף לקבלת קצף להוסיף קורט מלח ולימון .
בערך הקצפה של 1/4 שעה.
להוסיף אגוזים ולקפל ידנית .
לחמם תנור 100 מעלות טורבו .
לשים נייר אפיה בתבנית .
ולזלף עם שקית זילוף וצנטר.
לאפות שעתיים .
לכבות את התנור ולהשאיר עוד שעה בתוכו.

מרנג אגוזים_מתכון של שרה יוסף – מאסטר מתכונים
שרה יוסףספר המתכונים של
מתכון של

שרה יוסף

164 מתכונים