Share with:


בשרי

אופן הכנה

 

5 תפו"א בינוניים
חצי קילו בשר טחון איכותי
1 בצל קצוץ קטן
1 חבילה פטרוזיליה קצוצה
150 גרם רסק עגבניות
2 כפות בהרת 2 כפיות כמון
2 כפיות פלפל שחור
פפריקה מתוקה בשמן
מלח לפי טעמכם
קמח וביצים לציפוי

אופן הכנה:
פורסים ל סנדוויץ את תפו"א דק שמים בקערה עם מים רותחים וכפית מלח לחצי שעה.
עכשיו עושים את הבשר.
בקערה שמים בשר. בצל. חצי מכמות הפטרוזיליה.
כף רסק עגבניות. כף פפריקה. כף בהרת. כפית כמון. כפית פלפל שחור. מלח לפי הטעם.
מעבדים טוב את התערובת.
מסננים את התפוא. ממלאים בנדיבות את הסנדוויץ.
מקמחים את כולם.
מחממים שמן בגובה 3 ס"מ.
טורפים את הביצים תובלים בביצה ומטגנים. עד הזהבה יפה.
מקערה שמים ליטר מים רותחים ומוסיפים את שאר התבלינים והרסק והפטרוזיליה. מערבבים.
מסדרים בסוטאג את המפרום.
יוצקים את הרוטב שיכסה את המפרום. מבשלים על האש או מכנסים לתנור בער שעה ורבע על אש בינונית.
בהצלחה 🌹🌹🌹

מפרום_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים
שף אריה רוזנשטוקספר המתכונים של
מתכון של

שף אריה רוזנשטוק

270 מתכונים