Share with:


פרווה

אופן הכנה

מלבי פרווה קצת אחרת וטעים מאוד של נונו ג'רי

2 פחיות קרם קוקוס –
2 פחיות חלב קוקוס = (גילה – אני שמתי קופסת נוזל קוקוס – ומילאתי מים בקופסא הריקה, פשוט לא היה לי, ויצא נהדר)
4-5 כפות קורנפלור
כוס סוכר
מעט מי ורדים (כמה טיפות מי זהר)

לוקחים פחית חלב קוקוס(או מים לפי גילה) מוסיפים את הקורנפלור ומערבבים היטב שלא יהיו גושים
ואת שלושת הפחיות שנותרו לשים בסיר יחד לחמם ולהוסיף את הסוכר – לבחוש עד המסת הסוכר.
להביא מעט לרתיחה ואז להוסיף את החלב קוקוס/המים עם הקורנפלור לערבב היטב עד שמסמיך מעט, ואז מוסיפים מי ורדים. מצננים ושמים לילה במקרר.

לכסות את המלבי ממש דבוק מעליו כדי שלא יעלה קרום, ולהכניס לקירור.
בעת ההגשה – מזלפים רוטב מלבי ובוזקים קוקוס ושברי בוטנים/אגוזים/שקדים.

רוטב למלבי (גם אותו יש להכין מראש על מנת שיהייה קר) (המתכון בחלקו של-קרין גורן)
כוס סוכר ו-3/4 כוס מים מביאים לרתיחה
מבשלים 5-8 דקות על להבה נמוכה
ומסירים מהאש.
מוסיפים כף מי ורדים או כמה טיפות מיי זהר
ו -2 כפות תרכיז פטל/או רכז רימונים (בעיקר בשביל הצבע)
מצננים ושומרים במקרר עד להגשה

מלבי פרווה מעולה של ג'רי נונו_מתכון של גילה כהן אבני
גילה כהן-אבניספר המתכונים של
מתכון של

גילה כהן-אבני

115 מתכונים