Share with:


פרווה

אופן הכנה

מתכון :

בסיר רחב לפני ששמים אותו על האש,
שופכים לתוכו פחית קרם קוקוס (400מ״ל),
ממלאים את הפחית במים רגילים ושופכים לסיר.
ממלאים שוב את הפחית במים רגילים עד חצי
ומוסיפים 6 כפות קורנפלור, מערבבים עד שאין גושים ומוספים לסיר.
מוסיפים לסיר שליש כוס סוכר וכפית מי ורדים.
מניחים על להבה בינונית וטורפים במטרפה ללא הפסקה. זה לוקח בערך 8-10 דקות, עד שהופך לסמיך.
שופכים לקערות הגשה ומכסים בניילון נצמד עד להגשה, הניילון מונע שלא יווצר קרום.
מכניסים למקרר ל5-6 שעות.

סירופ:

שמים בסיר קטן, חצי כוס סוכר ושליש כוס מים, מוסיפים כף מי ורדים ומעט צבע מאכל אדום, מביאים לרתיחה עד שהסוכר נמס.
מצננים.

מרוש׳קה ❣️

מלבי מקרם קוקוס…זה פשוט משגע_מרי שקד שירזי
מרי שקד שירזיספר המתכונים של
מתכון של

מרי שקד שירזי

56 מתכונים