Share with:


בשרי

אופן הכנה

1 לבבה חזה עוף חתוך לרצועות
2 קישואים חתוכים לרצועות
2 גזרים חתוכים לרצועות
3 תפוייא חתוכים לרצועות
1 גמבה ירוקה או אדומה חתוכה לרצועות
2 כפות סויה
כפית צ'לי מתוק רוטב
מלח כפית
פלפל שחור כפית
צ'ילי חריף חצי כפית
2 בצלים בנונים חתוכים דק
רבע כוס שמן

לוקחים וואק שמים שמן בצל חתוך דק ומטגנים עד לזהבה מוסיפים עוף מטגנים עד זהבה מוסיפים ירקות מערבבים מוסיפים צ'ילי רוטב וסויה ומטגנים מערבבים כל פעם מוסיפים תבלנים מערבבים סוגרים מיכסה מנמיכים אש ונותנים להיתבשל ברוטב של עצמו .מגשים עם איטריות סינים

מוקפץ סיני – הכי טעים פצצה ארוחת צהריים
מילן וקניןספר המתכונים של
מתכון של

מילן וקנין

98 מתכונים