Share with:


כשר לפסח פרווה

אופן הכנה

250 ג קמח מולינו
כפית מלח
כף סוכר
רבע כפית שמרים
כוס וחצי מיים פושרים לשתייה חמה
להתפיח חצי שעה
לקחת תבנית חד פעמי לשים שמן לחלק ל 12 כדורים
לשים נייר אפייה מעל כדור עם שמן עוד נייר אפייה לשים על מחבט אני עשיתי במולטישייף מחבת חשמלי
שמתי כדור נאפה והוספתי עוד כדור
הפכתי מצד לצד
והורדתי כל 2 ביחד לא הרבה כמו מופלטה רגילה נידבק לכן 2
לא אמיתי
כמה שזה יצא טעים

מופלטה ללא גלוטן ❤️_מתכון של שמחה אלגלי – מאסטר מתכונים
שמחה אלגליספר המתכונים של
מתכון של

שמחה אלגלי

74 מתכונים