Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

300 גרם קמח
160 גרם קורפלור
300 חמאה / נטורינה
2 חלמונים
חצי כפית אבקת אפייה
קורט מלח
חצי כוס מיץ תפוזים סחוט טרי

אופן הכנה :
לערבב קמח קורנפלור אבקת אפייה וחמאה עד גיבוש .להוסיף חלמונים מלח ומיץ תפוזים .
לעטוף בניילון למקרר לשעה .לפתוח את הבצק דק למלא בכל דבר שאתם אוהבים
.בהצלחה 🌹🌹

מגולגלת שוקולד נדירות בטעמם 🔥_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים
אריה רוזנשטוקספר המתכונים של
מתכון של

אריה רוזנשטוק

126 מתכונים