🔥🔥🔥🔥
לבצק:
4 כוסות חמה קמח
250 מרגרינה /מחמאה / חמאה
1 כוס אבקת סוכר
1 כוס קורנפלור
חצי שקית אבקת אפיה
1 ביצה
רבע כוס מיץ
אופן הכנה לבצק:
בקערה שמים קמח אבקת סוכר אבקת אפייה וקורנפלור מערבבים מוסיפים את המרגרינה מערבבים עד פירורים.
מוסיפים את הביצה
בהדרגה מוסיפים את התפוזים עד גיבוש של הבצק אולי לא צריך לשים את כל המיץ תפוזים שימו לב.
עוטפים בניילון למקרר למשך שעה.
פותחים את הבצק מורחים שוקולד לבן מומס מפזרים פיסטוק גרוס דק.
מגלגלים לרולדה מסמנים עם סכין לפני האפייה.
לו כים אחרי האפייה מפזרים אבקת סוכר
אופים 180 מעלות 20 דקות
בהצלחה 🌹🌹🌹