Share with:


פרווה

אופן הכנה

4 ביצים
כוס סוכר ( שתיה חמה)
כוס שמן
2 כפות תמצית וניל
כוס קצפת צמחית
1 אפיה
2 כוסות קמח.
להקציף ביצים לקצף יציה
להוסיף את הסוכר ולמהשיך להקציף לקצף יציב.
להנמיך מהירות במקסר
להוסיף בהדרגה לפי הסדר.
לקחת תבניות מאפינס
ולמלא 3/4 גובהה
לאפות 180 מעלות
כ- 20 דקות .
כשמאפינס מתקרר
לפזר אבקת סוכר
או להכין גאנש שוקולד

מאפינס וניל 💕_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים
אילנה בוכריסספר המתכונים של
מתכון של

אילנה בוכריס

216 מתכונים