Share with:


פרווה

אופן הכנה

בקערה 1 שמים

4 ביצים

כוס סוכר

כוס שמן

כוס מיץ תפוזים/מים

2 כפות מיץ לימון

גרידת לימון

1סוכר וניל

3 כוסות קמח תופח ( קמח רגיל ו 1אבקת אפיה)

בסיר שמים

50 גרם שוקולד

1 כף סוכר

1 כף קקאו

1 כף שמן

על אש להמיס במשך 3 דקות

להוסיף 2 כפות מים

ולהוסיף לקערה 1

לערבב טוב

לשים בתבניות מאפינס

180 מעלות

כ30 דקות

מאפינס שיש עם שוקולד מריר
יפה וקס-ברקוספר המתכונים של
מתכון של

יפה וקס-ברקו

741 מתכונים