Share with:


חלבי

אופן הכנה

אני מגישה לכם מתכון מגניב למאפינס אגוזי המלך,
כאשר מפזרים מעליהם אבקת סוכר וממלאים אותם בקונפיטורה טעימה – הם נראים כמו סופגנייה.
אני בטוחה שילדים ואתם פשוט תתאהבו. חג שמח

רכיבים:
100 גרם חמאה רכה (או 100 מ”ל שמן)
3/4 כוס סוכר
2 ביצים
1/2 גביע שמנת חמוצה
1/2 כוס + 2 כפות קמח תופח
1 כוס אגוזי המלך טחונים
1/4 כפית מלח

תבנית מאפינס שקעים
תרסיס שמן

הצעת קישוט ומילוי:
אבקת סוכר
קונפיטורת דובדבנים

ההכנה:
1. מחממים תנור מראש ל-180 מעלות.
2. בקערה של מיקסר או מעבד מזון מעבדים את החמאה והסוכר לקרם אחיד.
3. מוסיפים את הביצים ומקציפים, מוסיפים את השמנת החמוצה ומקציפים.
4. בקערה נפרדת מערבבים את הקמח, האגוזים והמלח.
ומוסיפים לקערת המערבל ומעבדים לתערובת/קרם אחידה.
5. משמנים עם תרסיס השמן את תבנית שקעי המאפינס. יוצקים מהתערובת לתבנית.
6. אופים למשך 15-20 דקות, בודקים ע”י קיסם שנינעץ במאפינס ויוצא יבש.
7. מוציאים ומצננים.
8. הצעת הגשה:
לפזר אבקת סוכר ולהזריק לאמצע המאפינס קונפיטורת דובדבנים או כל דבר שאוהבים.
או לאכול ככה בלי קישוט או מילוי…

מאפינס אגוזי המלך
בקי אוסגיספר המתכונים של
מתכון של

בקי אוסגי

130 מתכונים