Share with:


חלבי

אופן הכנה

(אפשר עלי מנגולד)
הבצק מדוד לפי כוס חד פעמי חם : לבצק : כוס מים ,כוס חלב , 1/2 כוס שמן, קורט מלח, כף סוכר , כף שמרים , חצי קופסא גבינה לבנה 5% ,וקמח בערך 3 וחצי כוסות . אם חסר מעט אפשר להוסיף .

להכניס למיקסר עם וו לישה חות מהמלח בסוף .
לעבד כ5 דקות ..הבצק רך ונעים להתפחה כחצי שעה מכוסה בניילון ומגבת.
בנתיים נכין גבינות :בקערת זכוכית : 1 צפתית 250 ,1 נפוליון ,1 טוב טעם ומעט גבינה צהובה מגורדת .את התרד חולטים וקוצצים. להוסיף מלח ופלפל שחור לפי טעמכם האישי .לחלק את הצבק לכדורים לפתוח כל כדור למלא ולסגור .ואז ראו תמונות איך הכנתי את הפרח .

מאפה טעים ומכובד שיעשיר את שולחן החג

בהצלחה

למרוח ביצה ושומשום 180 מעלות עד להזהבה

מאפה פרח גבינות ותרד
ירדנה ג'נאחספר המתכונים של
מתכון של

ירדנה ג'נאח

802 מתכונים