Share with:


חלבי

אופן הכנה

1 כוס קמח תופח
קורט מלח/ פלפל שחור
50 גרם חמאה רכה
1 גביע גבינה לבנה
1 שמנת חמוצה
מעט חלב (רבע מכוס חד פעמי)
250 גרם גבינה מלוחה מגורדת
100 גרם גבינה קשקבל/צהובה מגורדת
3 או 4 ביצים (תלוי הגודל).
1 חבילת מנגולד קצוצה (לאחר חליטה וסינון המים)
לערבב הכל ולשים ב 2 תבניות של אינגלישקייק
לאפות על 180 מעלות עד להזהבה

מאפה עלי מנגולד עם גבינה מלוחה💥_מתכון של עדינה בטש
עדינה בטש - Adina Batashספר המתכונים של
מתכון של

עדינה בטש - Adina Batash

86 מתכונים