Share with:


פרווה

אופן הכנה

לפתיחת הצום

חומרים:
2 חבושים
2 תפוחים
1 אגס
חצי כוס צימוקים
מקל קינמון
חצי מיץ לימון
4 כפות סוכר חום
כפית קינמון
3 כוסות מים

אופן ההכנה:
לשטוף טוב את החבושים תפוחים אגס לקלף ולחתוך לחצי ואז לפלחים לשים בסיר את כל הפירות לתת רתיחה ולהנמיך את האש לבשל 20 דקות⚘roz

ליפתן חבושים,אגסים,תפוחים וצימוקים_מתכון של רוז טעים במטבח אוחנה
רוז טעים במטבח אוחנהספר המתכונים של
מתכון של

רוז טעים במטבח אוחנה

131 מתכונים