Share with:


פרווה

אופן הכנה

מילוי מטבוחה סחוג לימון כבוש קציצת עוף חציל זיתי קלמטה לחמניה לצהריים
לבצק:⚘roz
2 קילו קמח
6 כוסות מים
2 כוסות סוכר
כוס וחצי שמן
2 ביצים
2 כפות מלח
אופן ההכנה:
לנפות קמח לשים 50 גרם קוביית שמרים 6 כוסות מים סוכר ללוש להוסיף ביצים שמן ומלח ללוש להתפיח שעה להוציא אויר ליצור לחמניות למרוח ביצה ושומשום לתת לתפוח 40 דקות לאפות בחום 190 מעלות כ30 דקות⚘roz

לחמניות עם שומשום_מתכון של רוז טעים במטבח אוחנה
רוז זגורי - אוחנהספר המתכונים של
מתכון של

רוז זגורי - אוחנה

74 מתכונים