Share with:


כשר לפסח פרווה

אופן הכנה

מתכון ללחמניות מקמח מצה עם תבלין סודי שלא צונחות
עד שמצאתי את המתכון המנצח לקח לי כמה שנים אבל בסוף …הצליח 🙂
משתפת אתכם במתכון ויש לי תבלין שאני מוסיפה ( תבלין שסבתא שלי היתה שמה לטשטש את ריח וטעם הביצים )

מצרכים :
2 כוסות מים
חצי כוס שמן
כפית מלח
רבע כפית פלפל שחור ( לא חובה )
2 כוסות קמח מצה
5 ביצים
כף תבלין ינסון ( טחון )

אופן ההכנה :
להרתיח סיר על הגז עם המים השמן המלח הפלפל .
כשרותח להוסיף קמח מצה וינסון לערבב טוב טוב שלא יהיו גושים ולהוריד מהגז .
לאחר שמתקרר להוסיף ביצה לערבב עוד ביצה לערבב ככה 5 ביצים .
להכין לחמניות ( להרטיב את הידיים כדי שלא יידבק ) בכל צורה שרוצים ( מאורכת או עגולה או שטוחה כמו פיתה )
להכניס לתנור שחומם מראש על 160 מעלות להשאיר כ-35 דקות
הטיפ שלי להוציא רק אחרי שרואים כמו נקודות מים על הלחמניות.

לחמניות מקמח מצה עם תבלין סודי שלא צונחות_מתכון של רוית זוהר פיטוסי – מאסטר מתכונים
רוית זוהר פיטוסיספר המתכונים של
מתכון של

רוית זוהר פיטוסי

38 מתכונים