Share with:


פרווה

אופן הכנה

מצרכים:
חצי כוס מים
6 ביצים
כוס ורבע סוכר
כוס שמן
2 אבקת אפיה
שומר כפית/גרגרים
צימוקים /כוס
תמצית וניל כפית
שומשום
שקדים אגוזים

ההכנה:
לערבב הכל יחד, מוסיפה קילו קמח בהדרגה
עד שנהיה בצק רך ונעים לתת לנוח 5 דקות
חלק לעשות כעכעים ו 2 כמו לחם..לשים מעל הלחם אגוזי מלך ולהכניס לתנור שחומם מראש על 200 מעלות כמתחיל הבצק להתייצב לשים את התנור על 180 ולאפות עד שנהייה זהוב….

לחם טוניסאי
עינת חנניהספר המתכונים של
מתכון של

עינת חנניה

148 מתכונים