Share with:


פרווה

אופן הכנה

3 כוסות קמח מנופה
1 כף שמרים יבשים
1 כף סוכר
1/4 כפית משפר אפיה (ניתן להשיג בחנות למוצרי אפיה )
2 כפות שמן זית ולא יותר
1/2 כפית מלח
כוס ורבע מים עד וחצי
לעבד לבצק מעט דביק מעט ולהתפיח כ40 דקות
להכניס את הבצק לתבנית ארוכה או על מגש התנור על ניר אפיה ולהתפיח שוב כחצי שעה
למרוח מים קרים ופיצוחים (לא חובה)
מים קרים לציפוי הלחם לפני כניסה לתנור
180 מעלות כ25 דקות

מתכוןמתכון

לחם בית בטעם של פעם ❤️ועם משפר אפיה_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים
ירדנה ג'נאחספר המתכונים של
מתכון של

ירדנה ג'נאח

1190 מתכונים