Share with:


חלבי

אופן הכנה

חצי חבילה לזניה ללא בישול
2 קופסאות בנוניות עגבניות מרוסקות
כפית סוכר
כפית מלח
2 עלים בזיליקום
פלפל שחור
כפית פפריקה
חצי כוס מים
3כפות שמן זית
1בצל
חצי קופסה פטריות
1 שמנת לבישול 9%
כוס גבינה מגורדת
חצי כוס פרמז'ן
לוקחים תבנית פיירקס מסדרים 3עלי לזניה
לרוטב .
לוקחים סיר עמוק חותכים בצל מטגנים על 3כפות שמן זית עד לזהבה מוסיפים פיטריות חתוכות לחצאים מטגנים 2דק מוסיפים עגבניות שמים פלפל שחור ,מלח, חצי כוס מים מרתחים על הגז הרוטב צריך להיות לא סמיך מדי קצת דליל מוסיפים פפריקה ובזיליקום חתוך דק מערבבים שופכים רבע מהרוטב חם על עלי לזניה מכסים עם עלים נוספים וככה עד שיגמר רוטב מעל שופכים שמנת לבישול .
מחממים תנור ל200 מעלות ולתנור ל30דק לקראת הסוף שמים מעל גבינות מגורדות ול4דק נוספות לתנור.מקררים ובתאבון.

לזניה עם פטריות_מילן וקנין
מילן וקניןספר המתכונים של
מתכון של

מילן וקנין

78 מתכונים