Share with:


חלבי

אופן הכנה

אני הכנתי כמות גדולה , תכינו לפי הכמות שאתן צריכות.
טגנו לביבה 1 בהתחלה .תיטעמו ואים צריך להוסיף מלח ופלפל תוסיפו לפי טעמכן.
2 זוקיני גדולים שטופים ומיובשים
.2 תפוחי אדמה גדולים מקולפים ושטופים
.4 גבעולי פטרוזיליה
בצל אחד מקולף
2 ביצים.
רבע כוס פירורי לחם
חצי כוס קמח
כף סויה
מלח
פלפל שחור
מעט פפריקה אדומה.

על מגבת גרדתי את הזוקיני והתפוחיי אדמה.גילגלתי את המגבת החזקתי בשתיי הקצוות וסחטתי היטב מנוזלים.אפשר לסחוט גם עים היד.שמתי בקערה .גרדתי את הבצל.קיצצתי את הפטרוזיליה להוסיף את הביצים ואת שאר החומרים. ולתבל ברבע כפית פלפל שחור ופפריקה ומלח.לערבב היטב.אים דליל להוסיף מעט קמח ופרורי לחם.לחמם מחבת עים שמן .ליצור לביבות עים כף או עים היד.(לחמם תנור ל180 מעלות תבנית עים דף אפיה)לטגן משתי הצדדים עד לקבלת צבע.להעביר את הלביבות לתנור ולתת עוד אפיה של רבע שעה.טעים עים יוגורט או שמנת חמוצה.

לביבות זוקיני תפוח אדמה_מתכון של ברכה זולינג
ברכה זולינג (Ba Su)ספר המתכונים של
מתכון של

ברכה זולינג (Ba Su)

86 מתכונים